Total Talent Management

Total Talent Management draait om om talent vinden, aan je binden, boeien en ontwikkelen. Effectief TTM biedt Inzicht, Invloed en Integratie. Klik door naar de thema's en lees meer!

HvT_Bedrijfsstrategie
TTM uitleg

Wat is Total Talent Management (TTM)?

Met Total Talent Management bestuur je alle aspecten binnen jouw organisatie met betrekking tot werknemers. Dit zijn alle onderdelen die bijdragen aan een effectieve en efficiënte inzet en ontwikkeling én het behoud van talent. TTM richt zich op iedereen binnen de organisatie: jong en oud, ervaren en beginnend. Van flexibel en vast personeel in dienst tot externen.

“Een nieuwe kijk op omgaan met inzet, ontwikkeling én behoud van talent.”
Jeroen Kuijlen
over-ons-de-staffing-groep-2

Waarom talentmanagement?

Talent bepaalt het verandervermogen van organisaties. Daarom moeten organisaties een meer holistische visie hebben op ‘talent’. Alleen zo voorzie je in de behoeften aan beschikbare kennis, ervaring, competenties, én effectief gedrag. Talent zit overal: wie dat talent het best weet te benutten, is klaar voor de toekomst.

Talent Journey

Fasen bij het integraal besturen van talent-vraagstukken

Key resources & processes

Total Talent Management journey van Huis van Talent
Voordelen van TTM

6 voordelen van Total Talent Management

  1. Total Talent Management biedt inzicht in het wervingsproces en succespercentage
  2. Total Talent Management biedt inzicht in de doorlooptijden en kosten
  3. Door TTM krijg je invloed op processtromen, kwaliteit en resultaten
  4. Het biedt je integratie van verschillende aspecten van Talent en Staffing, zoals de inzet van vast en flex personeel, talentscouting en talentontwikkeling
  5. Total Talent Management voorkomt een tekort aan vaardigheden in de organisatie, omdat veranderingen snel en adequaat gedaan kunnen worden
  6. TTM versterkt de employer brand