Onze partners

Dé plek creëren om samen kennis te delen, kunnen we niet alleen. Daarom krijgen we steun van onze partners, die ieder expert zijn binnen een specifiek vakgebied van Total Talent Management. Van flex talent tot juridische ondersteuning. Van IT & Tools tot coaching bij verandering.

partners-staffing-groep

De Staffing Groep

De Staffing Groep is een van de grootste leveranciers van flexibele kennis en capaciteit van Nederland. Met haar drie labels – IT-Staffing, IP-Staffing en GP-Staffing – matcht het professionals met de juiste organisatie, en andersom.

People for Office

Advies, ondersteuning en uitvoering van al uw recruitment vraagstukken: dat is de missie van People for Office. De organisatie is onderdeel van De Staffing Groep waardoor het met expertise en activiteiten van beide bedrijven garant staat voor een brede dienstverlening aan opdrachtgevers voor zowel vaste als flex-professionals.

Kwiik

Kwiik, een initiatief van De Staffing Groep, koppelt mogelijke kandidaten aan zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Ze richten zich voornamelijk op support en management ICT-functies, zoals beheer, engineering, helpdesk, servicedesk en supportfuncties. Maar dan net even anders: met dagelijks nieuwe opdrachten waar ze talent op willen inzetten.