Over Huis van Talent

Echt talent werkt samen want alleen kom je ver, samen kom je verder. Het Huis van Talent is gericht op samenwerking met partners op het gebied van het managen van talent. Want talent hoort gekoesterd te worden.

over-ons-de-staffing-groep
over-ons-de-staffing-groep-2

Goed talent versterkt de organisatie

Financieel gezien is talent een asset dat dient te renderen (en dat beter rendeert als het aandacht krijgt), maar menselijk gezien is talent dat wat ons team versterkt en onze organisatie kan helpen in veranderende tijden. Talent – en het hele team – mag gezien worden! Met kwalitatief goede informatie helpen wij bij het nemen van besluiten die helpen van het verstevigen van de organisatie en de mensen daarachter.

Het Huis van Talent bestaat uit partners die de drive hebben om samen verder te komen door kennis te delen en u zo te helpen het meest uit uw organisatie te halen.

de-staffing-groep-over-ons

Circle8

Circle8 is een van de grootste leveranciers van flexibele kennis en capaciteit van Nederland. Met haar drie labels – Circle8, People for Office en KwiiK – matcht het professionals met de juiste organisatie, en andersom.

Versie 2_Huis van Talent_ WP_Zes Manieren Talent Aantrekken Behouden
Whitepaper
6 manieren om talent aan trekken én te behouden
Circle8
Neem contact met ons op
  • * Deze velden zijn verplicht