Over De Staffing Groep

De Staffing Groep is met drie labels, IT-staffing, People For Office en Kwiik, jaarlijks meer dan 6000 contracten en 200 medewerkers, een van de grootste leveranciers van flexibele kennis en capaciteit in Nederland.

Bezoek de website
staffing-groep
de-staffing-groep-team

Partner voor Total Talent Management

Anno 2022 is De Staffing Groep één van de grootste leveranciers van vaste en flexibele kennis en capaciteit van Nederland. Dagelijks werken meer dan 3.500 professionals voor zowel overheidsinstellingen als commerciële organisaties binnen de sectoren energie, financieel, hightech en IT. Met de Staffing-units, Kwiik, People for Office en MSP services varieert de dienstverlening van werving tot en met de volledige Managed Service Provider diensten. DSG is daarbij partner op het gebied van Total Talent Management. Vanuit de overtuiging dat talent hét verschil maakt binnen organisaties en kennisdeling voorwaarde voor vooruitgang is, is De Staffing Groep initiator van het Huis van Talent.

Organogram De Staffing Groep

de-staffing-groep-over-ons
Meer weten of heb je een vraag?
Heb je een vraag over Total Talent Management? Ben je een opdrachtgever die op zoek is naar een interim professional? Of een professional die op zoek is naar een nieuwe, uitdagende opdracht? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Neem contact met ons op
  • * Deze velden zijn verplicht