Bedrijfsstrategie

Circle8 kiest voor Total Talent Flow

13/10/2022
Door bramjan
Webinar still

Total Talent Flow

Circle8 kiest voor ‘Total Talent Flow’ (TTF). | ZiPconomy Werf& – Webinarweek 2022.

Talent is het kapitaal van iedere organisatie. Naast #cashflow is #talentflow daarom essentieel om organisaties te laten groeien.

Talent Flow in jouw organisatie

Hoe dat precies werkt voor jou(w organisatie) legden Wouter Waaijenberg en Bramjan Mulder maandag uit tijdens de Werf& en ZiPconomy Webinar Week 2022 met als dagvoorzitter Hugo-Jan Ruts

Bij Total Talent Flow staan naast de hard-skills, de soft-skills en motivatie centraal.

Voorbeelden van Talent Flow

Motivatie is een van de drivers binnen de Total Talent Flow gedachte. Waar ligt iemands kracht, waar ligt de intrinsieke motivatie en hoe kunnen we iemand in zijn kracht zetten.
Er zijn verschillende methoden om op motivatie te sturen, om de competenties van iemand te bepalen. En om een team als geheel in hun kracht te zetten. Circle8 zet deze methoden extern in. Intern worden competenties gebruikt bij het matchen van aanvragen en talenten.

Meer informatie

Total Talent Flow gaat over het complete gebied van Human Capital. Het beweegt zich tussen de visie en de uitvoering. Van de Strategische Personeels Planning, via werving, ‘employer engagement’ en ontwikkeling naar de interne/externe mobiliteit. Het webinar is hier terug te kijken.

Neem voor een goed gesprek of meer informatie contact op met Wouter Waaijenberg of Bramjan Mulder via Circle8: 030-6001500.