Bedrijfsstrategie

Circle8 biedt MSP onderzoeksrapport aan

25/05/2022
Door bramjan
MSP Banner LI destaffing 1080px2

Circle8 biedt MSP onderzoeksrapport aan.

Vandaag is de vijfde editie van het boek ‘MSP Aanbieders in Nederland en België’ uitgebracht door ZiPconomy. Circle8 biedt als deelnemer aan dit onderzoek het onderzoeksrapport ‘MSP aanbieders in Nederland en België’ aan. Een Managed Service Provider (MSP) voert de regie over de leveranciers van tijdelijk, ingehuurd talent. Zo worden talent, tooling en innovatie geconcentreerd en dat levert schaal- en managementvoordelen op bij grotere organisaties. Circle8 is als een van de aanbieders vertegenwoordigd.

Grip op inhuur

Wouter Waaijenberg, directeur MSP bij Circle8: “Talent is het menselijke kapitaal binnen iedere organisatie. Het doel van Circle8 is dat talent te vinden, te enthousiasmeren en hen maximaal te begeleiden. Dan kunnen ze zich ontplooien en het maximale plezier en  toegevoegde waarde realiseren. We zijn Persoonlijk en Onafhankelijk. We werken transparant, stellen het belang van klant en professional voorop, doen wat we beloven en zijn daarop aanspreekbaar.”

Hij vervolgt “Voor een opdrachtgever betekent dat grip op inhuur, kostenbesparing en gemotiveerde mensen. Wij kiezen bewust voor de Total Talent Management aanpak waarbij intern talent ondersteund wordt door extern talent. Binden en boeien van talent en leveranciers is even belangrijk als een transparant, doordacht en compliant proces. Daarom dat wij hier ook aandacht aan besteden. Dat doen wij door waar gewenst adviseurs aan te haken die zich richten op soft-skills, communicatie en team-development.”

Download rapport

De MSP markt is in de afgelopen 10 jaar flink gegroeid. Een groot deel van het rapport gaat dan ook over de huidige staat van dienstverlening, mogelijkheden en onmogelijkheden van een MSP. De vijfde uitgave is de meest uitgebreide uitgave en bevat de grootste marktpartijen van Nederland en België. Interessant is de verscheidenheid in aanbieders, waardoor er echt iets te kiezen is.

Download rapport

Circle8 biedt MSP onderzoeksrapport aan.